Leverans

Home > Leverans

Leverans

Fraktmetoder
Vi skickar våra produkter över hela världen och alla paket skickas mycket diskret. Produkterna ompaketeras med stor försiktighet och försiktighet, speciellt för att minimera leveransvolymen. Vårt organisationsnamn eller något annat som skulle innebära farmaceutiskt innehåll i paketet används aldrig i våra leveranser. Storleken på våra paket är aldrig större än vad som skulle orsaka onödig misstanke. Om ordern är för stor för att passa ett av dessa paket, delas ordern automatiskt in i två eller flera paket (ingår alltid i S & H-avgifter). Sändningar är gjorda från olika fraktpunkter i olika europeiska länder.

Hur länge är hela processen med beställning och frakt?
Beställningsbekräftelse med instruktioner för hur du gör betalning skickas till din e-postadress efter att du skickat din beställning. När betalningen är mottagen behandlar vi och skickar din beställning inom 2 arbetsdagar. Frakttiden beror på olika faktorer som vår fraktsätt, postservice effektivitet, tullklarering, internationell transitering etc. Det är därför vi kan ge dig en approximation baserad på vår statistik och tidigare erfarenhet.

Leverans är vanligtvis inom 2 arbetsdagar efter sändning. Beställningar skickas inom 24 timmar efter betalnings clearing eller mottagning.

Hur skickas produkterna?
Vi ser till att alla paket skickas med högsta utrymme för skönsmässig bedömning. Eftersom receptet lämnas in tas produkterna bort från sina ursprungliga lådor och ompackas med ytterst försiktighet och försiktighet, speciellt för att minimera leveransvolymen. Vårt organisationsnamn är inte angivet på något paket och leveranser görs från olika fraktpunkter i Europa som är etablerade i olika länder för att säkerställa maximal diskretion och högsta sannolikhet för framgångsrik leverans. Med tullen har vi 99% framgång till USA, 100% framgång till något land i EU.

X