Returer och återbetalningspolicy

Home > Returer och återbetalningspolicy

Returer och återbetalningspolicy

90 DAGS GARANTI GARANTI

Vi får det, du beställde något och det är inte vad du trodde.

Alla beställningar kan återbetalas om produkten inte öppnas och förblir i ett förseglat paket inom 90 dagar efter orderplacering. Vi utfärdar full återbetalning av din betalning efter att vi har fått paketet tillbaka till ett av våra lager. Vi betalar tillbaka dig via samma betalningssätt som du betalat. Du kommer att få hela inköpspriset för din produkt minus eventuella fraktkostnader (såvida det inte är klart att det var vårt fel) inom 3 arbetsdagar efter att paketet levererats tillbaka till oss. Om 90 dagar har gått sedan ditt köp, är vi ledsna, men vi kan inte acceptera det här objektet som retur.

Hur man gör en återbetalning

Placera saker du återvänder i robust förpackning. Se till att alla artiklar är täta och säkra. Vi är inte ansvariga för brott vid leverans av returprodukter.

Ange om du vill ha ett utbyte eller en återbetalning.

Gör en kopia av inköpsordern som bifogades din ursprungliga order, markera de artiklar du returnerar och placera kopian i rutan med produkterna.

Använd postadressen från vårt e-postmeddelande som vi kommer att ge oss efter mottagandet av din begäran om återbetalning.

Ta paketet till ditt föredragna fraktplats för att få det levererat till oss. (Om du returnerar en produkt på grund av en brist eller ett fel som gjorts av oss, var god ta med en kopia av ditt fraktkvitto med ditt paket så vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.)

Du får ett e-postmeddelande som bekräftar din returförfrågan.

Återbetalning ska ordnas inom 3 arbetsdagar efter leverans av varor till vårt lager.

Några speciella fall

Om du återvänder 12 eller flera av samma föremål kommer det att finnas en 15% restockeringsavgift på grund av lagerstyrning och de besvärliga hållbarhetsgränserna.

När du returnerar varor från en order som ursprungligen kvalificerade dig för fri frakt, kommer $ 5,95 att dras från ditt totala återbetalning om det nya ordervärdet (mindre avkastningen) är mindre än $ 49.

X